Siste nytt Artikkel

ferskfesk.no
rulars.jpg SKREVET AV Rune Larsen | SIST ENDRET 11.10.2021 13:18
KATEGORI Applikasjoner / Ferskfesk.no

www.ferskfesk.no er et domene jeg har. Her har jeg laget en løsning som henter daglige fangstdata fra Fiskeridirektoratet. 

Ved hjelp av den løsningen jeg har laget, systematiseres dataene pr fylke, kommune, fartøy og mottak. Man har også mulighet til å se hva som er landet av de ulike fiskeslagene. 

Dette er en løsning som har en hel del data som systematiseres. Det er litt over 1 millon linjer i databasen pr år, så det er litt utfordende å få til en løsning som er rask nok. Jobber kontirnulerlig med å utvikle løsningen videre for å forbedre denne. 

Les mer
Velkommen til www.rula.no
rulars.jpg SKREVET AV Rune Larsen | SIST ENDRET 14.08.2021 08:25
KATEGORI Hovedside / Velkommen

Velkommen til www.rula.no

Dette er sider hvor jeg viser litt av det jeg jobber med av løsninger. 

Jeg har bl.a. noe jeg har valgt å kalle for smartINFO. Dette er en portal løsning som kan brukes av store og små organisasjoner. Løsningen er det mulig å administrere via et WEB grensesnitt, og informasjonen kan legges på ulike nivåer. 

Løsningen er tilpasset de ulike platformer (PC, nettbrett og mobil), samt alle operativsystemer. Dette gjør at løsningen tilpasser seg den nettleseren man bruker, uavhengig om man laster siden på PC eller mobiltelefon, på Windows eller Apple enheter.

Les mer
Om meg?
rulars.jpg SKREVET AV Rune Larsen | SIST ENDRET 30.07.2021 09:15
KATEGORI Om meg / Litt om meg

Hvem er jeg?

Jeg er Rune Larsen, født i 1967.  Samboer, jobber på ASKO Nord AS som IT Koordinator, noe jeg har gjort siden 1994.

Har opp gjennom tiden laget ulike løsninger for bruk på nett, og da spesielt løsninger som har en database i bakgrunnen hvor data lagres og hentes fram ved hjelp av en hel del script. Dette er noe jeg har laget i over 10 år. Både løsninger med ASP script (IIS server) og nå de senere år, løsninger med PHP, CSS3 og mySQL (Apache server)

Har bl.a. en løsning som henter data fra Fiskeridirektoratet, som publiserer offentlige landingsopplysninger av fisk i Norge. Dette er en løsning med ganske mye data, som surrer å går. Dette er en betalingsløsning som du finner på www.ferskfesk.no 

Les mer