AdminLTELogo

Hovedside

Velkommen til www.rula.no

rulars.jpg Skrevet av Rune Larsen | Sist endret 26.01.2020 00:00
Kategori Hovedside / Velkommen | Kilde:

Velkommen til www.rula.no

Dette er sider hvor jeg viser litt av det jeg jobber med av løsninger. 

Jeg har bl.a. noe jeg har valgt å kalle for smartINFO. Dette er en portal løsning som kan brukes av store og små organisasjoner. Løsningen er det mulig å administrere via et WEB grensesnitt, og informasjonen kan legges på ulike nivåer. 

Løsningen er tilpasset de ulike platformer (PC, nettbrett og mobil), samt alle operativsystemer. Dette gjør at løsningen tilpasser seg den nettleseren man bruker, uavhengig om man laster siden på PC eller mobiltelefon, på Windows eller Apple enheter. 

Les mer

Om meg?

rulars.jpg Skrevet av Rune Larsen | Sist endret 26.01.2020 00:00
Kategori Om meg / Litt om meg | Kilde:

Hvem er jeg?

Jeg er Rune Larsen, født i 1967.  Samboer, jobber på ASKO Nord AS som IT Koordinator, noe jeg har gjort siden 1994.

Har opp gjennom tiden laget ulike løsninger for bruk på nett, og da spesielt løsninger som har en database i bakgrunnen hvor data lagres og hentes fram ved hjelp av en hel del script. Dette er noe jeg har laget i over 10 år. Både løsninger med ASP script (IIS server) og nå de senere år, løsninger med PHP, CSS3 og mySQL (Apache server)

Har bl.a. en løsning som henter data fra Fiskeridirektoratet, som publiserer offentlige landingsopplysninger av fisk i Norge. Dette er en løsning med ganske mye data, som surrer å går. Dette er en betalingsløsning som er integrert i smartINFO som en egen modul. 

Les mer
smartINFO - Grunnmodul

rulars.jpg Skrevet av Rune Larsen | Sist endret 26.01.2020 00:00
Kategori Applikasjoner / smartINFO | Kilde:

smartINFO (denne løsningen) er en modulbasert løsning, som kan brukes i alle typer nettlesere, på alle typer platformer.

I bakgrunnen ligger det en mySQL database, med en masse script som sørger for at innholdet havner der det skal.

Les mer