Velkommen!

 positiv  Dette er sider hvor jeg skriver litt om de ulike prosjekter jeg jobber med, samt de løsninger jeg kan tilby for de som er villig til å kjøpe mine tjenester.

Dette er sider jeg har laget ut fra en ferdig HTML5 template. Denne har jeg tilpasset mitt bruk, og laget en løsning som er tilgangsstyrt, og hvor all tekst styres ut fra spørringer som kjøres mot en database. 

Dette er en løsning jeg kan tilby for de som måtte ønske det. 

Dette er selvfølgelig sider som  vises like godt på en PC som på mobil og nettbrett :-) 

Du kan kontakte meg på epost: rune(krøllalfa)rula.no

 

Min CV

les

For å kunne se hele min CV, må du nok være registrert som bruker.

Les mer her

Oss er meg

rune

Straks 50 år, jobber som IT koordinator på ASKO NORD AS i Tromsø.

Har vært medlem i Norsk Folkehjelp siden 1982, men er ikke så veldig aktiv lengre. Er instruktør i det nye Nødnettet, så jeg holder kontakt med miljøet.

Ellers så har jeg en rekke prosjekter jeg jobber med, både på nett og ute i den virkelige verden. Har laget en del avanserte WEB løsninger, både for eget bruk og for min arbeidsgiver og andre. Da har jeg brukt HTML5, CSS3, mysql og PHP for å nevne noe. Kommer til å legge ut noen skjermdump som viser litt av det jeg har jobbet med.

 

Les mer her

Innhold på sidene her

kontakt

Dette er sider jeg hvor jeg kommer til å skrive litt om de ulike prosjekter jeg jobber med. Tenker å bruke det som et slags "Utstillingsvindu" for å vise noe av det jeg kan.

 

Les mer her

Prosjekter jeg jobber med

Jeg har en del prosjekter jeg jobber med innimellom. Dette er mine prosjekter som jeg bruker for å finne ut av ulike måter å løse ting på, og som jeg kan dra nytte av i senere prosjekter.

Jeg kan nevne:

  • diMap - Digital Medlemsapplikasjon. Ment for styring av medlemsorganisasjoner, medlemsregister, med aktivitietslister, utdanning osv
  • mobOPP - Mobil opplæring. Opplæring via mobiltelefonen
  • Mobilkontoret - En kontorløsning for små bedrifter.
  • ASKOInfo - Et IT Orakel for ASKO NORD AS. I og med at jeg jobber på ASKO NORD AS, holder jeg på å lage et lite IT Orakel som vi tenker å bruke for å bedre informasjonsflyten mellom ansatte. 

Har også en del andre prosjekter som jeg ikke vil si så mye om enda. :-)

Les mer her

App for administrasjon av Nødnett for Norsk Folkehjelp Tromsø

Jobber med å få laget en applikasjon for administrasjon av Nødnett for Norsk Folkehjelp Tromsø.

Det kan være utfordrende å vite hvem som har gjennomgått brukerkurs og hvilke terminaler som er i bruk.  

Les mer her